CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS

Egy különleges élmény és kikapcsolódás egyben a főzőiskolai gasztro-program. Nevezzük csapatépítésnek azt a kiváló alkalmat amikor kollégákkal, üzleti partnerekkel egy laza, kötetlen estén, néhány pohár bor társaságában fantasztikus ételeket varázsoltok az asztalra séfünk segítségével.
Nálunk tényleg csak az élmény része marad számotokra a főzésből, konyhakész friss alapanyagokat biztosítunk, konyhai kisegítővel, személyzettel, remek hangulattal.


Javasolt kezdési időpont: 18h
Maximális létszám: 20 fő
Ételallergia, érzékenység, egyedi igények megbeszélése.

Választható menüsorok a gasztrokalendáriumnak, alkalomnak megfelelően, különböző nehézségi szintekkel.

 

+36 30 407-8916
blanchir.hu@gmail.com

web: StoneBridge

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom